27 Februari, 2016

Allah bestows wealth

Bismillahirrahmanirrahim
What Allah had bestowed on His Messenger (and taken away) from the people of the townships, -belong to Allah,- to His Messenger and to kindred and orphans, the needy and the wayfarer; In order that it may not (merely) make circuit between the wealthy among you. So take what the Messenger assigns to you, and deny yourselves that which he withholds from you. And fear Allah; for Allah is strict in punishment. (59:7)

2 komentar:

Anonim mengatakan...

Ne të sigurojë drogë për trajtimin e problemeve të ndryshme shëndetësore, duke përdorur një droge që është dhënë dhe fara mund të kuruar sëmundjen plotësisht.
Dhe edhe më poshtë në lidhje në lidhje me anime One Piece

Obat Epilepsi
Obat Jantung Bocor Anak
Obat Lipoma
Obat Gerd
Obat Herbal Alami
All About One Piece

Hendra Wijaya mengatakan...
Komentar ini telah dihapus oleh pengarang.