07 Februari, 2009

Special to All My Friends

Friendship Bouquet



You may not realize this-but the following is
100% true. Think obout some part of it daily.




There are at least two people in this world who you
would die for. And,...at least 15 people in this world
who you love in some way.



The only reason that anyone would ever hate you ,
is because they want to be just like you.



A smile from you can bring happiness to anyone,
even if they do not like you.



Every night someone thinks about you.
You mean the world to someone.



You are special and unique. Someone you don't
even know- Loves you.



When you make the biggest mistake ever, something
good comes from it.


When you think the world has turned it's back on you ...
take another look.



Always remember the compliments that you received .
Forget about the rude remarks.



Always remember... when left hands you a lemon-
always ask for sugar!



Good friends are like stars, you don't always see them-
but you know they are there.



I would rather have one rose and a kind word
from a friend while I am here than a whole
truckload when I am gone.



Happiness keeps you sweet,treals keep you strong.
Sorrows keep you human, life keeps you humble.



Success keep you glowing, but only friends keep
you going
.


Share this to you friends, and don't tell me
that you-are too busy!! Don't you know the
phrase-'stop and smell the flowers'?



To my friends - I was not too busy, to make it and share it
to you.



Aishalife-line with a new life.

11 komentar:

bongjun mengatakan...

sungguh aku terpesona,...
oleh "lukisan" yang memanjakan mata
dibingkai "dalamnya" makna kata

wooowww,....aisha
it's really woooowww,.......

Aisha mengatakan...

@bongjun
Realitas bunga-bunga.Yang beda rupa, warna namun mengandung dan mempunyai makna tersendiri didalamnya.

moerti mengatakan...

mbak ku sayang, aku terharu sekali...bunga2 dan ucapannya menyadarkan aku, bahwa kasih dan sayang itu milik semua orang (yg menyadari).
persahabatan ini sangat berarti buatku. trims ya mbak Aisha...

Blog Cantik mengatakan...

Lukisan dan kata yang indah, Mbak Aisha!
"Kasih dan sayang itu milik semua orang..!"
Moerti, ini aku copas ya!

Aisha mengatakan...

@Moerti,
You're Welcome my dear and Thank you.

Blog Cantik

Thanks my dear.

srex aswinto mengatakan...

Dear Aisha, ternyata alam begitu jeli ya, menitipkan pesan melalui keindahan bunga2.....terimakasih ya....
Oh ya, foto profil dan maksud 'new life' itu mbak Aisha habis menikah ya? kalau iya, perkenankan saya mengucapkan selamat menempuh hidup baru!! (sekalian mewakili Bangmas Bongjun, mbak Shanty, mbak moerti)

mrpsycho mengatakan...

nggak salah ada ucapan say it with flower..
I like this one: Happiness keeps you sweet,treals keep you strong.
Sorrows keep you human, life keeps you humble.

fernando mengatakan...

Subhanallah, maha suci Allah yang menciptakan bunga-bunga nan indah ini.
kira-kira ada nggak ya yang bisa dimakan hehehe...
Assalamu'alikum, salam kenal mbak Aisha, sebenarnya ane juga punya saudara lo di jeddah, tapi ane nggak tau alamatnya, ane juga pernah hampir aja ke jeddah tapi nggak jadi, nyesel deh!
salam buat keluarga

Aisha mengatakan...

@srex Aswinto

Terimakasih banyak.Iya. seminggu yang lalu saya melepas masa single saya( menikah),mudah-mudahan aja, saya bisa seperti anda,yang mempunyai keluara bahagia dan sakinah.

@Mrpsycho

Thanks you too,..

@Fernando

Salam kenal juga,..Moga lain waktu jadi ke jeddah. But,harus jangan sampai lupa alamat dong! entar repot.

kucingkeren mengatakan...

bagus ya gambar2nya... btw sy lbh tertarik sama gambar yg di pinggirnya itu lho..kucing2nya lucu2 buangett.. salam kenal deh dari si Ammar Jr.. Miauww..

Aisha mengatakan...

@kucing keren

Salam kenal juga,..Thanks Ammar.